duminică, 8 mai 2022

Unde poti personaliza trofeele

Agrafa Print este o companie care a fost destinată succesului chiar înainte de a-și lua forma concretă. A început cu Speed ​​​​Promotions, o companie specializată în grafică și publicitate. Ulterior, din cauza numărului mare de clienți și solicitări, a fost necesar un departament separat care să ia în considerare cu strictețe producția și distribuția materialelor tipărite. Plecând de la acest sector, este necesar să se contureze propriul brand, iar intuitiv există posibilitatea de a construi o companie cu potențial mare pe piața de publicitate și nu numai. Această poveste, combinată cu calitatea impresionantă a produsului și cooperarea noastră îndelungată și eficientă cu toți clienții noștri, face din Print astăzi una dintre cele mai prestigioase tipografii din București.

Investiție și dezvoltare continuă

De la bun început ne-am dorit să putem asigura clienților noștri operațiuni de imprimare pe orice material sau obiect, fără a întâlni bariere tehnice sau profesionale. Prin urmare, ne angajăm să investim continuu în dotarea atelierelor cu cele mai moderne și inovatoare tehnologii pentru a ne asigura că indiferent cât de complexă ar fi munca pe care un potențial client și-ar dori, o putem face cu brio. În plus, am dezvoltat o echipă de experți care ia în considerare atât nevoile tehnice, cât și cele creative. Așadar, fiecare dintre membrii lor beneficiază de formare periodică și cursuri de perfecționare la un anumit nivel, astfel, combinate cu tehnologia de care dispunem, putem oferi cele mai creative, inovatoare, originale și atractive produse promoționale și printuri personalizate.

Opțiuni de imprimare nelimitate

Având în vedere pasiunea și dedicarea pentru materialele tipărite, Agrafa Print își dezvoltă constant portofoliul de produse cu fiecare nouă propunere din partea clienților săi. Prin urmare, în prezent, nu există niciun material sau obiect care să nu fie acceptabil pentru procesul de personalizare implementat de compania noastră. Am dezvoltat acum cataloage online prin care clienții pot identifica articole sau materiale personalizabile care se potrivesc cel mai bine mărcilor locale. Nu excludem insa posibilitatea ca clientul sa mai propuna si alte optiuni decat cele aflate deja in catalog, iar dupa plata o putem adauga si in catalog pentru eventuale solicitari viitoare.

Disponibilitate fără margini

Ne puteți contacta pe noi și serviciile noastre de luni până vineri de la 10:00 la 18:00 sau online, unde vă puteți preciza dorințele și ideile pentru viitoarea noastră cooperare. Sau, dacă aveți ocazia, ne putem întâlni direct la sediul nostru din București, Sector 2, și ne vom întâlni pe viitor pentru a lucra împreună cât mai eficient printr-un schimb constant de idei și opinii. Poti gasi chiar trofee personalizate, ideale pentru toate tipurile de competitii! Agrafa este locul ideal catre care sa te orientezi cand vrei sa personalizezi orice!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More