luni, 9 mai 2022

Tot ce trebuie sa stii despre design de tricouri

NaNaNa este o platformă deschisă în care clienții interesați au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de modele și apoi de a aplica la produsul pe care îl doresc (tricouri, hanorace, tricouri etc.), echipa NaNaNa este responsabilă de imprimarea produselor responsabile. , ambalarea și livrarea către clienți. Toată lumea trebuie să beneficieze de acest proces, întrucât artistul care creează și expune lucrarea va fi plătit, iar cumpărătorul va beneficia de produsul pe care îl cumpără și îl poartă pentru o perioadă lungă de timp.

Creezi, vinzi si ești plătit

Această fabrică de tricouri NaNaNa, pe lângă faptul că adună cât mai mulți clienți fericiți, este și foarte axată pe creativitate și dezvoltare, așa că oferă iubitorilor de artă posibilitatea de a-și deschide propriul magazin online cu scopul de a prezenta, vinde separat ceea ce fac din diverse lucrări.


Ca artist din familia NaNaNa, ai stabilit regulile jocului. Iti poti incarca grafica pe site, iar apoi iti poti configura produsul, alegand culorile sau materialele care crezi ca iti vor accentua cel mai bine creatia. Atelierul NaNaNa se va ocupa de imprimare și livrare, dar nu până când nu primiți plăți de vânzări. Pe scurt, creezi un design și îl vinzi de sute sau mii de ori.

Tu alegi, direcționezi, duci

Dacă ești în căutarea creației care se potrivește cel mai bine gusturilor tale, care te va asigura că te diferențiezi de ceilalți, ai NaNaNa la îndemână. Produsele de aici sunt realizate din cele mai bune și mai fine materiale, croiala este de înaltă calitate și se acordă mai multă atenție fiecărui detaliu, ceea ce le face foarte confortabil de purtat. În plus, gama largă de modele din care poți alege, astfel încât oricine poate găsi ceea ce caută. De asemenea, pentru comandarea unei comenzi formate din articolele vestimentare dorite, procesul este foarte rapid si simplu si se poate face din confortul casei tale.

Profesionalism si responsabilitate

Această fabrică de tricouri personalizate reunește un număr mare de artiști independenți și clienți din toată țara și are o reputație solidă în rândul partenerilor cu experiență de zeci de ani în domeniul promoțiilor personalizate, precum și profesionalism și responsabilitate în muncă. NaNaNa pune accent pe calitatea produselor, întrucât modelele selectate sunt de cea mai bună valoare, astfel că cooperează cu cei mai buni furnizori și utilizează cele mai noi și mai eficiente procese de imprimare.

De asemenea, trebuie să știți că acest atelier creativ personalizează toate produsele interne cu o atitudine responsabilă și o atenție deosebită la detalii, deoarece rezultatele trebuie să fie unice și reprezentative pentru comandant. Țesătura este, de asemenea, realizată din bumbac organic 100% sau dintr-un amestec de bumbac și materiale reciclate. Pentru design de tricouri bazeaza-te pe NaNaNa!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More