vineri, 27 mai 2022

Alege un motor de cautare dedicat agentiilor de turism

Turismul este una dintre cele mai afectate industrii în 2020 și se pare că 2022 va fi un an dificil în acest domeniu. Din nou, aceasta înseamnă că trebuie să plătiți pentru aceste procese. Motorul simplu de căutare de zboruri oferit de Quick Sell s-a dovedit a fi foarte benefic, astfel încât toți cei care vin aici pot obține un singur beneficiu pe mai multe niveluri și succes instantaneu.

În primul rând, toată lumea ar trebui să știe că accesul la motoarele de căutare de zboruri sau la software-ul agențiilor de turism nu costă mult. Prin urmare, agenții pot profita de serviciile oferite de Quick Sell fără nicio investiție. Nu contează dacă sunt complet online sau activi fizic, dar nu există taxe de configurare sau taxe ascunse. Cum funcționează totul? Bazat pe un abonament simplu, deschide ușa către toate beneficiile posibile. Suportul oferit este non-stop, motiv pentru care nu contează dacă ai o problemă în orice moment, pentru că poți fi sigur că se va rezolva.

Toate abonamentele sunt complete și deschid uși instituționale pentru ca furnizorii importanți de călătorii să fie accesibili de acum pe un singur motor de căutare implementat pe propriul lor site. Este mai ușor pentru toată lumea să fie pregătită să călătorească în orice moment și este important să vă mențineți lista de furnizori la zi. Platforma este disponibilă în versiuni desktop și mobile pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor tuturor. Motoarele de căutare de zboruri au făcut cu adevărat viața mai bună pentru nenumărați oameni.

După câteva zile, totul era în funcțiune și conexiunea era XML/API. Platforma propusă de Quick Sell include și setări SEO, motiv pentru care promoțiile devin mai puțin complicate. Totul este actualizat și automatizat din mers, motiv pentru care toată lumea are mai puține griji și mai puțină muncă pentru a oferi tot ceea ce își doresc clienții.

Așa că doar câteva clicuri pot separa pe oricine de o vacanță de vis care poate fi configurată în doar două sau trei clicuri, iar „vânzările rapide” nu vor înceta să apară. Acest software de rezervare este implementat cu un efort minim și oferă cele mai bune servicii agenților la cel mai mic cost. Evident, dacă ai o agenție de turism online și vrei să o împingi în vârf, soluțiile dezvoltate de cei de aici cu siguranță te vor ajuta foarte mult în acest sens. Pentru motoare cautare bilete de avion de la Quick Sell si vei avea doar de castigat!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More