luni, 18 mai 2020

La restaurant direct in confortul propriei case



Te-ai gandit vreodata sa aduci experienta din restaurant in confortul propriei case? Te poti bucura de aceleasi avantaje si, in plus, investesti mult mai putin.
Iata cateva dintre recomandarile cramei Budureasca prin care poti asigura apropiatilor cele mai bune conditii atunci cand pregătești o experiență de restaurant în confortul propriului living. Fie ca vorbim despre o cina in familie, o aniversare sau celebrarea unui eveniment important, iti aratam cum va puteti bucura impreuna de o experienta ca la restaurant.
Nu conteaza daca invitatii tai sunt experti in ale vinului sau doar il consuma ocazional pentru ca ii poti surprinde. Iti recomandam sa alegi din selectia de vinuri rosii romanesti la care ai acces in cadrul cramei Budureasca pentru ca nu ai cum sa dai gres cu acestea. Lista este variata, astfel ca este usor sa alegi ceva care sa fie pe gustul tuturor.
Alege paharele potrivite și așează-le pe masă dupa modelul de la restaurant. Pregateste un playlist cu muzica pe Spotify. Potriveste luminile, astfel incat sa asiguri un cadru cat mai intim, si gandeste-te la preferintele celor cu care iei cina. De asemenea, daca nu ai un decantor, poti cumpara unul pentru ca prin intermediul acestuia sa pui in valoare gustul vinului. Iubim aceasta bautura si stim toate secretele ei, astfel ca vinul Budureasca sa isi dezvaluie nuatele si aromele are nevoie de contact cu aerul. Astfel, vinul rosu in general trebuie decantat prin intermediul acestui recipient fabricat, de cele mai multe ori, din sticla si pe care il gasesti inclusiv in cadrul magazinului nostru online. In general, se recomanda ca vinul sa fie consumat la 45 – 60 de minute dupa ce a fost turnat in decantor. Un astfel de detaliu poate avea un impact impresionant asupra gustului si experientei in general.
Mai departe putem vedea impreuna si cateva dintre vinurile potrivite la astfel de ocazii. Un soi versatil, care se potriveste in orice context este Feteasca Neagra, pe care il regasim in gama Budureasca Clasic, Origini si Budureasca Premium. Acesta din urma este un vin de un rosu rubiniu inchis care se remarca prin aromele sale de fructe de fructe de padure precum mure si coacaze negre, iar notele secundare sunt de condimente. Este foarte placut pe palatin pentru ca gustul sau de cirese negre si prune uscate e intens. Per total vorbim de un vin corpolent cu taninuri moi si catifelate si care se poate invechi la sticla.
Totusi, pentru ca gustul vinului sa fie pus in valoare de mancare si invers, este important sa tinem cont de asocierile culinare. Astfel, cu toate ca vorbim despre un vin rosu intens, ai destul de multa libertate la alegerea meniului si poti sa prepari fripturi, vanat, carne rosie sau de porc, paste sau branzeturi. Internetul e plin de retete, asa ca nu iti va fi deloc dificil sa pui la cale ceva cu adevarat special. Si vinul Feteasca Neagra din gama Budureasca Clasic este o optiune care merita avuta in vedere. Acesta este de culoare rubiniu inchis, are nasul fructuos de prune si mure coapte, dar adevarata vedeta este gustul catifelat si rotund de fructe de padure, avand taninurile moi si postgustul lung. Il poti combina alaturi de fripturi, carne de vita sau de porc, fie alaturi de mezeluri fine, ceea ce iti ofera, din nou, suficienta flexibilitate. Mai departe e nevoie doar de conectare si voie buna.



0 comments:

Trimiteți un comentariu