duminică, 17 februarie 2019

Ce sa nu faci la prima intalnire pentru a incepe cu dreptul o relatie de viitor?

O relatie care va functiona si in viitor va incepe cu dreptul inca de la prima intalnire. Prima intalnire este foarte importanta pentru ambii parteneri, e momentul ideal pentru a vedea cat de punctual este partenerul, ce fel se comporta, daca este o fire romantica, ce anume prefera si ce nu. De cele mai multe ori relatia se poate incheia dupa prima intalnire daca partenerii nu sunt atenti la cateva detalii.
La prima intalnire nu se va discuta niciodata despre fosti daca partenerii vor sa fie impreuna si dupa acest moment. Daca se aminteste vag despre fostul prieten nu e ceva foarte grav, dar daca discutiile se centreaza doar in jurul momentelor placute in compania sa lucrurile nu vor merge bine deloc. Intrebarile prea multe si prea insistente iarasi nu sunt de dorit. Mai ales cele despre viitor ar trebui evitate, pentru ca relatia de abia a inceput, nu se stie ce va va rezerva viitorul.

O regula nescrisa a primei intalniri se refera si la complimente, sa nu fie prea multe pentru ca semnalul transmis nu e unul prea bun. Putem face complimente, dar cu masura si doar atunci cand e cazul. In timpul primei intalniri va trebui sa predomine dialogul, nu monologul. Nu e bine ca partenerii sa vorbeasca doar despre ei si doar din cand in cand sa isi mai aminteasca si de celalalt.
Si cum intalnirile vor insemna si o iesire in club, la un restaurant, manierele trebuie sa fie foarte bine intelese si puse in practica. Nu ar strica sa te documentezi putin inainte de prima intalnire daca nu le stapanesti si daca mai apar si greseli sa treci peste ele cat mai natural. Locul unde va avea loc prima intalnire e bine sa fie linistit, fara prea multe zgomote puternice in jur, pentru a putea discuta cat de mult doriti si pentru a va auzi mereu. Un detaliu de care multi nu tin cont la prima intalnire, dar care face diferenta este legat de ora la care ajungi la intalnire.

E bine sa fii ceva mai devreme in locul stabilit, iar daca intarzii sa anunti si sa nu depasesti 15 minute de intarziere. In afara de aceste aspecte puteti gasi si alte ponturi si idei, articole interesante despre intalniri pe https://sexgen.ro/, un site cu multe subiecte si articole de actualitate usor de parcurs si de inteles.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More