marți, 8 noiembrie 2022

Viena, orașul istoric și elegant al Europei

Puține orașe se pot lăuda cu un aspect cultural atât de puternic, precum cel pe care îl are capitala Austriei. Supranumită și „Orașul muzicii” datorită compozitorilor săi celebri, Viena vă va permite să fiți parte dintr-o lume a măreției culturale, a romantismului și a minunilor. Există atât de multe palate, parcuri somptuoase și teatre de admirat în timpul șederii dumneavoastră, încât vă veți dori ca acest city break în Viena să dureze o veșnicie.

Așa că astăzi, descoperim împreună câteva locuri excepționale de văzut în inima Austriei. Așadar, dacă vă întrebați ce să faceți într-un city break în Viena, veți avea în curând răspunsul mult așteptat.

Palatul Hofburg

Până acum un secol, acest palat a fost sediul dinastiei Habsburgilor. Vizitarea Palatului Hofburg este unul dintre cele mai interesante lucruri de făcut într-un city break în Viena. Cel mai mare palat a fost cândva reședința de iarnă a împăraților Austriei, de la Rudolf I în până la ultimul împărat Carol I în 1918.

Construit de-a lungul secolelor, oferă acum acest ansamblu imens caracterizat printr-o juxtapunere de stiluri foarte diferite. Început în jurul anului 1220, situl a fost construit treptat de-a lungul secolelor, sub impulsul diferiților suverani austrieci. Astfel, de la gotic la istoricismul la modă în secolul al XIX-lea, trecând prin baroc, toate stilurile sunt reprezentate în cele zece clădiri care îl alcătuiesc.

Dacă intenționați să faceți un city break în Viena, acesta este un loc care trebuie vizitat. Veți putea descoperi fostele apartamente imperiale, muzee, o biserică, Biblioteca Națională Austriacă, Școala Spaniolă de Echitație și numeroasele comori ale monarhiei austriece. Cum vă sună propunerea noastră?

Palatul Schönbrunn

Dacă vă întrebați ce să faceți într-un city break în Viena, vizitarea palatelor este un pas esențial pentru a descoperi în profunzime istoria acestui minunat oraș. Înscris în Patrimoniul Mondial UNESCO, Palatul Schönbrunn este astfel un element semnificativ al culturii austriece. Considerat singurul rival al Palatului Versailles, nu putem decât să vă recomandăm să îl vizitați, precum și parcurile sale magnifice și grădina sa franțuzească. În mod categoric vă va plăcea ceea ce veți vedea aici, iar fiecare experiență care vă urma după aceea, nu o va putea egala pe aceasta. Prin urmare, aveți posibilitatea de a vă simți bine într-un cadru 100% autentic și deosebit.

Prindeți ofertele de city break în Viena de la Fabrica de Vacanță

Și pentru că ne place să venim des cu propuneri de călătorie, iată că de această dată vă aducem și câteva oferte pe care nu ar trebui să le ratați, mai ales dacă nu ați mai fost de multă vreme într-o excursie. Prin urmare, acum este momentul să profitați de aceste clipe și să vă trăiți viața la maximum!

 


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More