joi, 18 august 2022

Ce înseamnă încălzirea podelei cu electricitate?

Astăzi, vă vom spune mai multe despre ce este încălzirea electrică prin pardoseală și cum funcționează. De asemenea, vă vom oferi câteva idei și sfaturi utile pentru a pune acest tip de încălzire în casa dvs. În primul rând, ar trebui să spunem că încălzirea electrică prin pardoseală poate veni în câteva moduri diferite:

Podeaua electrică „clasică”, care este mai ieftină și mai ușor de pus și este deosebit de bună pentru renovari. Se încălzește uniform și la o temperatură scăzută, ceea ce înseamnă că se consumă mai puțină energie.

Pardoseala electrică cu acumulare sau un amestec al ambelor, care este o variație a ultimului model și funcționează bine în locuri mai reci. De cele mai multe ori, funcționează cu alte surse de căldură, cum ar fi caloriferul. Aici, căldura se face în timpul zilei și se depozitează astfel încât să poată fi folosită la orele de vârf. Acest sistem electric de încălzire prin pardoseală funcționează bine cu diferitele moduri în care puteți obține electricitate.

Indiferent sub ce nume îl cunoașteți, este un sistem electric de încălzire prin pardoseală care poate fi configurat pentru diferite tipuri de spații de locuit. Poate fi folosit în apartamente, case, magazine, birouri și alte tipuri de clădiri. Sistemele electrice de încălzire prin pardoseală au un preț avantajos și pot fi utilizate în clădirile vechi, ca atunci când sunt în curs de renovare, dar ele sunt cel mai adesea folosite în clădirile noi.

Cât durează încălzirea electrică prin pardoseală

Unele sisteme de încălzire au doar 5 mm grosime. Puteți pune aceste sisteme chiar sub podea. Ei răspund rapid și economisesc energie, folosind doar zece minute de energie electrică pentru a încălzi o cameră timp de o oră. În comparație cu caloriferele obișnuite, acest lucru poate reduce facturile cu până la 50%. În acest caz, durata lor de viață este de aproximativ 30 de ani.

De asemenea, există mai multe modalități de a îmbunătăți modul în care funcționează un încălzitor electric și, prin extensie, de a-l face să dureze mai mult. De exemplu, temperatura unei podele electrice este controlată de un termostat programabil. Un cablu cu autoreglare poate controla cantitatea de căldură pe care o degajă în funcție de modificarea temperaturii.

Cel mai bun lucru despre încălzirea electrică prin pardoseală este că vă face casa mai confortabilă, oferind căldură uniformă, blândă și moderată în fiecare cameră. Încălzirea electrică în pardoseală este, de asemenea, mai ieftină pe termen lung, deoarece consumă mai puțină energie decât alte tipuri de încălzire. Temperatura crește rapid și doar puțin. În comparație cu alte moduri de a-ți încălzi locuința, poți economisi în medie 7% la factura ta.

 

 

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More