sâmbătă, 23 septembrie 2017

Lenjerii de finet

Cine vrea sa isi cumpere niste lenjerii de calitate care sa schimbe total atmosfera din dormitor, fie sa le ofere cadou cuiva drag, poate sa aleaga cu incredere lenjerii de finet de la CasaNewConcept. Acesta e un magazin online, asa ca nu mai e nevoie sa pierdeti timpul prin magazinele obisnuite pana sa alegeti ceva, asa cum am facut eu, asa ca dupa ce am irosit ore intregi fara sa gasesc nimic ok, m-am decis ca poate ar fi cazul sa incerc si varianta online.
Dupa cateva cautari pe net am aflat mai multe despre CasaNewConcept si am vazut ca toata lumea avea numai lucruri bune de spus despre ei, am verificat ca politica de retur sa fie una ok, in cazul in care nu imi placeau produsele si dupa ce le-am gasit pe cele mai grozave, am plasat comanda. Chiar am beneficiat de transport gratuit pentru ca depasisem valoarea minima ce asigura acest avantaj, de 399 de lei, iar produsele le-am primit doua zile mai tarziu prin curier.
La capitolul preturi nu am ce sa reprosez, pentru ca acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind mult mai scazute decat cele din magazinele obisnuite. De asemenea, sunt disponibile si foarte multe oferte atractive, insa cea mai cautata e cea 1+1 gratis ce presupune ca platesti o singura lenjerie, insa vei primi doua. Eu nu am ales oferta asta pentru ca modelele disponibile nu erau pe gustul meu, insa sunt sigur ca multi altii vor avea de castigat.
Calitatea nu lasa de dorit, lenjeriile fiind confectionate din materiale de calitate, iar acest lucru este usor de observat din aspectul produselor, dar si din faptul ca sunt foarte placute la atingere. Intretinerea e foarte simpla, iar eu am respectat toate regulile, care oricum nu sunt complicate, iar lenjeriile de finet pe care le-am achizitionat arata la fel ca in prima zi, desi le-am spalat de mai multe ori la masina. Asadar, magazinul CasaNewConcept vine nu numai cu o gama foarte variata structurata intr-un site usor de parcurs, insa aduce si preturi accesibile pentru toate buzunarele si produse de calitate, care sa ne multumeasca pe toti.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More